Testimoniale din mediul de afaceri

Mihaela CRĂCIUN
Director Resurse Umane ArcelorMittal Galați

Testimonial

De-a lungul carierei mele profesionale în conducerea unor companii multinaționale, am avut tangență cu mediul educațional din diferite zone ale țării și implicit cu diverse instituții și mai ales, cu diferiți oameni.

L-am întâlnit acum 5 ani la Galați pe domnul decan Cătălin Fetecău la o discuție despre viitorul celor două organizații ArcelorMittal Galați și Facultatea de Inginerie, despre cum putem împreună crea un viitor tinerilor studenți.

Citeşte mai mult..

Petrus SIEBRANDUS TER SCHURE,
Director General DMT MARINE EQUIPMENT

Considerăm ca fiind una de excepţie colaborarea companiei noastre cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi prin Facultatea de Inginerie sub directa coordonare a domnului prof.dr.ing. Catalin Fetecău, decanul facultăţii.Impreună cu experţii de aici au fost puse la punct consultări referitoare la unele soluţii de proiectare sau execuţie, iar rezultatele au fost dintre cele mai remarcabile.

Citeşte mai mult..

Dr. ing. Ion ȘEREȘ
Director General PLASTOR S.A. ORADEA

Testimonial

Activez într-o societate specializată în prelucrarea materialelor plastice, din 1974, ca: tehnolog, proiectant, director tehnic și director general din 1998 până astăzi.Am fost în legătură permanentă cu universitățile tehnice din București, Timișoara, Cluj-Napoca și Universitatea din Oradea.

Citeşte mai mult..

Marius LUNGU,
Project Manager, Renault Technologie Roumanie

L-am cunoscut pe domnul Fetecău în 2017 în decursul unei activităţi de recrutare stagiari în domeniul ingineriei de producţie în cadrul Renault Technologie Roumanie.

Citeşte mai mult..

Dr. Ing. Marius Ciprian RUSU,
Plastic Injection Project Team Manager, Renault Technologie Roumanie

În urmă cu 4 ani, în 2012, am avut primul contact cu Domnul Decan Fetecău Cătălin. Mărturisesc că am descoperit cu plăcere, încă de la primele discuţii avute cu dumnealui, o persoană carismatică, deschisă, generoasă, modestă, calităţi ce au trezit clar interesul unei colaborări.

Citeşte mai mult..

Florin DIMITRIU
Sales Manager Romania & Rep. Moldova
Meusburger Georg GmbH & Co KG
Kesselstr. 42, 6960 Wolfurt, Austria

În urmă cu şase ani făceam cunoştinţă cu un domn despre care auzisem doar că e cadru didactic, profesor universitar, la Facultatea de Mecanică din Galaţi, şi e interesat de domeniul matriţelor de injecţie mase plastice. Oarecum dezamăgit de “interesul” către noutăţi şi deschidere internaţională manifestat în câteva din centrele universitare mari din ţară, nu mi-am pus mari speranţe în întâlnirea noastră. A fost însă o greşeală , cu o continuare fericită.

Citeşte mai mult..

Emilia CONSTANTINESCU
Human Resources Manager – Human Resources
ICEPRONAV  ENGINEERING SRL

Proiectarea navală, presupune proiecte de anvergură desfășurate într-un mediu de lucru internațional, foarte competitiv, în care o multitudine de discipline tehnice contribuie la realizarea produsului final. Tocmai de aceea, pentru inginerii care își doresc provocari tehnice și de comunicare, proiectarea navală este o activitate cu foarte mari satisfacții profesionale. ICEPRONAV ENGINEERING (ICE) atrage an de an studenți și absolvenți ai Universității Dunărea de Jos din Galați, tineri ingineri provenind din facultățile de arhitectură navală, inginerie mecanică, electrică si automatizări, dornici de dezvoltare profesională, de învățare continuă.

Citeşte mai mult..

Dr. ing. Sorin Gabriel STROE
Director General UZINSIDER ENGINEERING S.A. Galaţi

Ca student al Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi în cadrul Facultăţii de Mecanică în perioada 1986-1991, am avut onoarea şi şansa extraordinară să-l cunosc şi să-l am ca profesor pe Dl. Cătălin Fetecău. Deşi pe atunci era la începutul carierei universitare, Dl. Prof. Cătălin Fetecău se distingea prin a fi “altceva” şi “altfel”, fiind foarte popular şi îndrăgit de studenţi, toţi fiind atraşi de dânsul datorită bonomiei, politeţei, eleganţei comportamentale, competenţei profesionale, integrităţii, modestiei dânsului, precum şi acelei charisme specifice liderilor înnăscuţi, pe care îi urmezi fără ca ei să-ţi ceară acest lucru. Şi pentru că sunt inginer mecanic, ţinând seama de importanţa aşa numitelor “condiţii iniţiale” în evoluţia unui sistem, în cazul D-lui Prof. Cătălin Fetecău, atributele sale personale menţionate mai sus, care îl caracterizau încă de la începutul carierei universitare, nu aveau să determine decât acea evoluţie unică a dânsului, în aceleaşi condiţii externe de perturbare şi solicitare comune tuturor celorlalţi.

Citeşte mai mult..

Ing. Evelina ZAPATKA
Director Deputat, Achiziţionări Inovare şi Ingineria Matriţelor, Bayer
Pittsburgh, PA, US

Precum pasarea Phoenix renaşte din propria cenuşă tot aşa va renaşte Universitatea Dunarea de Jos din Galaţi sub conducerea Domnului Profesor Cătălin Fetecău

Am avut onoarea de al cunoaşte pe Domnul Profesor Cătălin Fetecău încă din anul 1990 pe când eram studentă la Facultatea de Mecanică. Pe atunci dumnealui era asistentul d-lui Profesor Oancea Nicolae la catedra de TCM. Deşi au trecut ceva ani, îmi amintesc foarte bine activităţile de laborator, nenumăratele ore petrecute lucrând la proiectele de grupă, freamătul şi traficul aglomerat din faţa laboratorului situat la etajul doi în clădirea B.Citeşte mai mult..


Sorin Mihai LIPAN – Fischer GmbH
(anonim absolvent al Facultății de Mecanică din Galați)
Wittenweier

Motto: „…Îmi plac oamenii şi cred că resursa umană e foarte puternică în România şi în orice fel de împrejurări va răzbi, va ieşi la suprafaţă…Mihail Sora-filozof (intr-un interviu din 2015)

Într-unul din versetele sale Biblia spune într-un mod aproape fără echivoc: ”Nu este nici un om bun, nici unul măcar. Nu este nici unul care să aibă pricepere”.

Citeşte mai mult..

Daniel NEGREA, P. Eng.
Assistant Manager – Metalforming Engineering Department
F&P Manufacturing Inc., Canada

Un Profesor şi Om de Excepţie

Numele meu este Daniel Negrea şi sunt unul din mulţii absolvenţi ai Universităţii “Dunărea de Jos”, Facultatea de Mecanică, Galaţi. În timpul studenţiei mele am avut şansa şi onoarea de a-l cunoaşte şi avea ca profesor pe domnul Fetecău Cătălin.

Citeşte mai mult..

Ing. Gabriel PRUNĂ
Layout Instalatii Generale proiect ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor)
Marsilia, France

O universitate competitivă pe plan național și internațional are nevoie de oameni muncitori, inovatori și îndrăzneți!

Ca fost student al Facultății de Mecanică din cadrul Universității “Dunărea de Jos” din Galați am remarcat de-a lungul celor 5 ani de studii, profesori foarte bine pregătiți, dedicați muncii și mai mult de atât având darul de a transmite studenților sentimentul obţinerii lucrului bine făcut.Citeşte mai mult..


Ing. Ion POSTOLACHE
CAD FEA Engineer
Magna Interiors Limited, Warwick, United Kingdom

Am avut șansa de a-l avea ca profesor, îndrumător de licență, și apoi conducător de doctorat, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați pe domnul prof. dr. ing. Cătălin Fetecău.L-am remarcat ca fiind un om integru, plin de energie, de curaj, dinamic și dedicat meseriei pe care o practică.

Citeşte mai mult..


Ion TERECOASA
Director Technology, S.C. Rulmenţi S.A., Bârlad  

Stimate domnule prof.dr.ing.Cătălin Fetecău,

Colaborarea companiei S.C. Rulmenţi S. A., Bârlad  cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi prin Facultatea de Inginerie sub coordonarea domnului prof.dr.ing. Cătălin Fetecău, decanul facultăţii a crescut în ultima perioadă prin intermediul a diverse activităţi derulate în parteneriat.

Citeşte mai mult..

Ionel BARBU
Director General ADA Computers SRL

De-a lungul ultimilor 7 ani am derulat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați mai multe proiecte și inițiative, având ca scop integrarea studenților în activitatea reală după încheierea studiilor.

Citeşte mai mult..

Alexandrina CRISTEA
Director vânzări Grup APAN Brăila

Colaborare Grup APAN Brăila

Colaborarea cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi, sub coordonarea și îndrumarea domnului prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, decanul facultăţii, a fost o reală plăcere și extindere de orizonturi pentru compania APAN. Am avut plăcerea orgănizarii unor evenimente și sesiuni de interacțiune cu studenții care ne-au inspirat mult planurile pentru viitor.Concursul cu sponsorizări  pentru studenți și masteranzi, organizat de APAN în colaborare cu Universitatea, ne-a generat curiozitatea explorării posibilităților, pentru anii ce vor urma.


Dr. Dan OPREA – medic primar chirurgie generală
Spitalul Judetean de Urgențe Ploiești

Dragul meu prieten, Cătălin

Aud, cu mare bucurie, despre intenția ta de a candida pentru o poziție de mare responsabilitate, în cadrul universității în care îți desfășori activitatea.

Te cunosc încă din perioada copilăriei și adolescenței noastre, din timpul studiilor la Liceul ,,Vasile Alecsandri” din Galați și am avut șansa de a te avea prieten, în tot acest parcurs al vieților noastre.

Citeşte mai mult..

Florian Doru CRIHANĂ

Facultatea de Inginerie din Galaţi este şi casa mea. A făcut să simt asta profesorul Cătălin Fetecău. Mulţi artişti din Galati ar trebui să simtă la fel. Au acolo expoziţii personale regretatul Aurel Manole, sculptorul Relu Angheluţă şi desigur este marea mea expoziţie cu imagini ale unor lucrări împânzite prin toată lumea, toate legate de tehnică. “Am făcut-o!” mi-am zis după vernisaj. Este un vis împlinit. În spaţiul cultural deschis “Nicolae Mantu” s-au desfăşurat evenimente artistice inedite la care am participat şi eu. Ori de câte ori ne întâlnim punem la cale ceva nou – a devenit regulă, fără să o planificăm. Cătălin Fetecău si-a transformat locul de muncă în galerie, sală de concerte, atelier de creaţie şi muzeu; şi cu asta am spus totul.